Sluiten

Over Agterberg

Agterberg Vleeswaren b.v., is een vleeswaren groothandel die sinds 1972 in Zwanenburg is gevestigd. In een straal van ± 100 km. leveren wij onze klanten, door de centrale ligging (tussen Haarlem en Amsterdam) kunnen wij iedereen snel van dienst zijn.

Van huis uit zijn wij van een grote slagersfamilie (fam. Louman) die generaties lang zelf produceren. Dit is de reden dat wij een groot gedeelte van ons vleeswaren assortiment zelf op ambachtelijke wijze produceren.

Agterberg Vleeswaren is een bedrijf die de laatste jaren flink is gegroeid. Zo is er nu inmiddels een vleeswaren snijlijn, waar alle produkten dagvers worden gesneden. Dit wordt verpakt in een Fresh-Pack- of een Z.A.V. verpakking en kan naar keuze in 1- of meer persoons verpakking geleverd worden. Vanwege onze dagverse levering, slaat dit zeer goed aan op de institutionele markt.

Sinds 1998 zijn wij gevestigd in ons nieuwe pand, wat een verdubbeling van de werkruimte opleverde. Uiteraard voldoen wij in dit pand aan alle HACCP-normen. Dagelijks zijn wij met 30 mensen bezig om al onze klanten zo goed en zo snel mogelijk uit te leveren.

Naast onze vleeswaren doen wij ook veel in vers vlees. Wij kunnen u van alle soorten vlees voorzien, o.a. rund-, varkens-, kalfs- of lamsvlees, maar ook kalkoen, kip, wild en gevogelte behoren tot de mogelijkheden.

Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment in salades en sausen, zowel voor de slager, poelier en visboer.

Agterberg Vleeswaren is ook gericht op horeca gelegenheden en kantines. Door een groot assortiment snackartikelen o.a. kroketten, frikadellen, hamburgers enz, is er voor elk wat wils. Deze horeca gelegenheden en kantines kunnen we van A tot Z leveren, van frituurvet tot patat en mayonaise, alles hebben we in huis.

Voor de Barbecue kunt u ook bij ons terecht. Wij verhuren barbeque’s incl. gas voor kleine en grote partijen.

Tevens zijn wij distributeur voor de Belgische MAÏSKI en DELIKA producten in de regio Noord Holland. Deze Belgische kipprodukten en salades zijn van topkwaliteit en wordt zeer gewaardeerd door onze afnemers.

Kortom het is teveel om op te noemen.